Zapraszamy na kolejny warsztat kuchni indyjskiej!
Jeśli:
– lubisz kuchnię indyjską
– chcesz nauczyć się przyrządzania indyjskich potraw i półproduktów
– interesujesz się kulturą Indii i/lub Ajurwedą
– szukasz inspiracji kuchni wegetariańskiej
– chcesz poznać tajniki poruszania się w świecie indyjskich przypraw
to jest to warsztat idealny dla Ciebie!
W planie: Przygotowanie białego sera paneer od podstaw
Receptura masła klarowanego ghee
Mieszanka przypraw działająca profilaktycznie i prozdrowotnie na całe ciało
Dania śniadaniowe i obiadowe
Dodatki do potraw
Desery
Napoje
Wszystkie potrawy są wegetariańskie.
Termin warsztatów: 12 marca 2022 r.
Czas trwania warsztatów: 5-6 godzin (11.00 – 16.00/17.00)
Miejsce warsztatów: Nirmala.pl Instytut Jogi i Ajurwedy,
ul. Cichy Kącik 1, 55-002 Kamieniec Wrocławski
Prowadząca: Ritu Mittal
Koszt warsztatów: 440 zł
Kwota zadatku: 200 zł
Udział w warsztatach jest możliwy po wcześniejszym zapisaniu się na listę uczestników pod adresem: pmittal1915@gmail.com lub 500 096 021
Dane do przelewu:
Piyush Mittal
Nr konta: 98 1910 1048 2401 0100 3709 0001
Pozostała część kwoty płatna gotówką w dniu warsztatów.
W przypadku rezygnacji, zadatek nie podlega zwrotowi.
tytuł przelewu: nazwisko, data warsztatu, warsztaty kulinarne
np. Anna Nowak, 12 marca, warsztaty kulinarne