image1

16 grudnia odbyły się kolejne warsztaty gotowania. Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia chcieliśmy Wam pokazać jak można przygotować dania świąteczny z nutką smaku Hinduskiego. Zaskocz swoją Rodzinę i Przyjaciół tak miłą niespodzianką pod choinkę !!!


 

 

 

 

 

 

 

 

Menu Świąteczny:
Chicken i fish pakora - pierś z kurczaka i filet rybyny w tempurze z mąki grochowej.
Fish curry – Ryba w Aksamitnym sosie kremowo-kokosowym
Bigos po Hindusku – Kapusta z warzywami
Samosa ( pierogi po hindusku) – Indyjski pierogi z nadzieniami ziemniaków i soczewicy.
Kaju katli – ciasteczka z masy orzecha nerkowego
Ghujiya – Słodkie pierożki nadziewany z bakalimi
Mango Lassi – napój z pulpy mango i kardamonem.

Prowadący: Ritu i Piyush Mittal
 

Galeria

Dane kontaktowe

Piyush Mittal
Telefon: 508 142 077
Email: pmittal1915@gmail.com

Instytut Jogi i Ajurwedy – Nirmala
ul. Cichy Kącik 1, Kamieniec Wrocławski

Dołącz do naszego Newsletter-a

Zapisz się, aby otrzymywać
najnowsze informacje